Vijf euro hier en een tientje daar! Bespaar honderden euro’s per jaar!

Houdt u aan het einde van uw inkomen nog een stukje maand over en vraagt u zich ook steeds af hoe dit kan?

Veel mensen hebben aan het einde van de maand de portemonnee en bankrekening leeg. Het is net of geld niet bij ons wil blijven. Maar waar blijft het dan. Wanneer u er even voor gaat zitten om alles op een rijtje te zetten, zult u ontdekken dat het niet de grote bedragen zijn die de oorzaak hiervan zijn, maar juist de vele kleintjes. Vijf euro hier een tientje daar. Die maken samen een grote uitgave post.

Om te ontdekken waar deze kleine bedragen blijven is het goed om een paar weken lang te noteren waar je geld aan uitgeeft. Het gaat juist om de uitgaven als de reep die je nog even koopt wanneer je net getankt hebt. Bij het tankstation is deze zo maar 50 cent duurder dan wanneer je een verpakking in de supermarkt koopt. En verstandiger is het natuurlijk om hem helemaal niet te kopen. En datzelfde geldt voor je broodje in de kantine in plaats van de boterham die je van huis meeneemt.

Op deze site vind je naast energieadviezen ook tips om op allerlei manieren geld te kunnen besparen. Klik op een van de onderwerpen hieronder voor meer tips.

BespaarTips voor:

in de keuken

het boodschappen doen

op vakantie

in de tuin

leuke voordelige cadeaus

de auto

de telefoon

kleding en mode

uitgaan

energie

 

Ontdek Direct Hoe Ook Jij Vandaag Nog Energie en Geld Kunt Besparen!

Vul hieronder even je voornaam en email in, klik op de button en ontvang gratis het rapport waarmee je direct energie en geld kunt besparen!
 

Van Energie Tot...

Wat ooit begon met energieadviezen (naam van de site) is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreide vergelijkingssite voor:

VeEnergie

Helpt Veehouders Energie(kosten) Besparen!

Klik hier voor meer informatie!

Contact

Wij staan u graag ter zijde met onze kennis over Energie en Geld besparen. Voor vragen over verzekeringen verwijzen wij u graag door naar de betreffende verzekeraars die u in de vergelijkers aantreft.

U kunt contact met ons opnemen via info @ energieadviezen . nl