Tips om te besparen op je bankzaken!

Lage Rente? Niet Dus!

Geld op de bank levert nog nauwelijks iets op. De rentes op de spaarrekening zijn minimaal. Je zou denken dat geld lenen dan ook voordelig is. FOUT! Rood staan kost nog steeds zo’n 12% per jaar. Zeg daarom de mogelijkheid om rood te kunnen staan op en bespaar in plaats van de bank te sponsoren.

Hoeveel Verdient Uw Bank Aan U?

Banken weten heel goed hoe ze aan mensen kunnen verdienen. Uiteraard door rente te berekenen, maar ook door kosten voor gebruik van onder andere bankpassen, afschriften, online betalen, overschrijvingen, etc. in rekening te brengen. Kijk daarom eens of u niet betaalt voor betaalpassen die u niet meer gebruikt omdat u ooit iemand gemachtigd heeft toevallig. En kijk of u niet naar een voordeliger pakket kunt overstappen. Soms lukt dat alleen door van bank te switchen.

Het Gevaar van Uw Creditcard!

Heeft u een creditcard? Zorg er dan voor dat u voor het einde van de maand u schulden heeft afgelost. U betaalt dan namelijk geen rente. Maar owee wanneer u in termijnen moet afbetalen. Dan is de rente niet voor de poes.

Voorkom Schulden

Voorkom schulden. Zeker bij de bank. Ga geen lening aan voor zaken die niet strikt noodzakelijk zijn. Dan moet die nieuwe auto, computer of keuken nog maar even wachten of kies voor een goedkoper alternatief dat u wel zonder schulden kunt betalen.

Los Versneld Af als het kan

Geld op de bank levert momenteel heel weinig op. Wanneer u een hypotheek heeft kan het dan ook best aantrekkelijk zijn om met uw spaargeld een deel van uw hypotheek versneld af te lossen. De rente op uw hypotheek is waarschijnlijk aanzienlijk hoger dan op uw spaarrekening. Kijk wel even goed naar de voorwaarden voor versneld aflossen. Want wanneer u te veel versneld aflost, kunt u geconfronteerd worden met een boete en dat is nu net niet de bedoeling.

 

Nog meer tips om te kunnen besparen op je Geldzaken?!

Meld je hier naast even aan voor onze tips of betaal sociaal via onderstaande knop en ontvang nog 10 zeer interessante tips om te besparen op onder andere je geldzaken.

 

Ontdek Direct Hoe Ook Jij Vandaag Nog Energie en Geld Kunt Besparen!

Vul hieronder even je voornaam en email in, klik op de button en ontvang gratis het rapport waarmee je direct energie en geld kunt besparen!
 

Van Energie Tot...

Wat ooit begon met energieadviezen (naam van de site) is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreide vergelijkingssite voor:

VeEnergie

Helpt Veehouders Energie(kosten) Besparen!

Klik hier voor meer informatie!

Contact

Wij staan u graag ter zijde met onze kennis over Energie en Geld besparen. Voor vragen over verzekeringen verwijzen wij u graag door naar de betreffende verzekeraars die u in de vergelijkers aantreft.

U kunt contact met ons opnemen via info @ energieadviezen . nl