Besparen op TV, Telefoon en Internet

Vergelijk de aanbieders

Kijk niet alleen naar de aanbieding, maar vooral ook na de kosten daarna. Want dat zijn de maandelijks terugkomende kosten.

Is “Alles in 1” wel echt voordelig?

All in one is mooi en gemakkelijk. Maar heb je dat ook nodig. Gebruik je de vaste telefoonlijn nog wel of bel je toch altijd mobiel? Kies dan alleen voor TV en Internet. Dat scheelt al gauw 5 tot 10 euro per maand.

Snel internet of toch maar iets langzamer?

Snel internet is mooi, maar gebruik je het ook? Voor normaal gebruik is snel internet niet nodig en kun je met een goedkoper pakket prima internetten en TV-kijken tegelijk. Dat scheelt je maandelijks geld, zonder in te leveren op de kwaliteit. En blijkt dat je toch wat meer snelheid nodig bent, kun je altijd nog upgraden of overstappen en gebruik maken van de nieuwste aanbiedingen.

Bel Modern

Bellen via het ouderwetse koperdraadje is duur. Niet alleen per minuut, maar vooral ook de maandelijkse abonnementskosten. Heeft u nu nog een abonnement van bijvoorbeeld KPN, dan kan het overstappen naar VOIP (= bellen via het internet) u al gauw tientallen euro’s per maand schelen. All in one aanbieders voor TV, bellen en Internet, maken ook gebruik van deze VOIP-techniek. U kunt u nummer behouden en gewoon u huidige toestel blijven gebruiken.

VOIP

Voor de echte liefhebbers kun je ook zelf een VOIP abonnement nemen voor een tientje per jaar en nog meer besparen op vaste belkosten. Alleen moet u dan vaak ook een ander toestel nemen. Het leuke is dan wel dat u overal ter wereld met uw eigen Nederlandse nummer kunt bellen en gebeld worden voor de Nederlandse tarieven.

Ontdek Direct Hoe Ook Jij Vandaag Nog Energie en Geld Kunt Besparen!

Vul hieronder even je voornaam en email in, klik op de button en ontvang gratis het rapport waarmee je direct energie en geld kunt besparen!
 

Van Energie Tot...

Wat ooit begon met energieadviezen (naam van de site) is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreide vergelijkingssite voor:

VeEnergie

Helpt Veehouders Energie(kosten) Besparen!

Klik hier voor meer informatie!

Contact

Wij staan u graag ter zijde met onze kennis over Energie en Geld besparen. Voor vragen over verzekeringen verwijzen wij u graag door naar de betreffende verzekeraars die u in de vergelijkers aantreft.

U kunt contact met ons opnemen via info @ energieadviezen . nl