Besparen op de kosten van je Mobieltje

Bespaar op je Abonnement

Neem een abonnement dat past bij je belgedrag. Bel je weinig, kun je met een kleine bundel prima uit de voeten en kan het zelfs voordeliger zijn om een prepaid-abonnement te nemen. Bel je veel, kies dan een abonnement met een voldoende grote belbundel. Er zijn ook abonnementen waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt mag bellen.

Van Vast naar Vast en Mobiel naar Mobiel!

Bellen via de vaste lijn kan soms goedkoper zijn wanneer je ook een vaste lijn hebt. Meestal geldt dat van vast naar vast en van mobiel naar mobiel bellen het goedkoopste zijn. Heb je echter een hele grote bundel op je mobiel of mag je zelfs onbeperkt bellen, is je vaste lijn eigenlijk niet meer nodig en kan die worden opgezegd wat maandelijks al gauw 5 tot 10 euro scheelt (en wanneer je nog een abonnement bij KPN hebt, loopt dat al snel op naar meer dan 25,- per maand.

Het juiste Toestel

Een nieuw en hypermodern toestel is natuurlijk mooi. Maar juist deze verhoogt de kosten van je abonnement. Ga je je abonnement wijzigen, overweeg dan ook eens een SIM-only abonnement. Je kunt dan je huidige toestel blijven gebruiken of op bijvoorbeeld op marktplaats een voordeliger toestel kopen. Een één of twee jaar oud toestel kan best nog wat jaartjes mee en is een stuk voordeliger. En met een SIM-only bespaar je al gauw enkele tientjes per maand.

Verleng tijdig je Abonnement

De meeste mobiele abonnementen ga je aan voor 1 of 2 jaar. In die periode geldt het actie tarief. Daarna ga je meestal meer betalen. Je kunt echter al ruim voor het verlopen van je contract een nieuw contract afsluiten. Het nieuwe abonnement gaat dan automatisch in op het moment dat je huidige vervalt. Daardoor betaal je nooit de extra hoge kosten na het verlopen van een abonnement.

Ontdek Direct Hoe Ook Jij Vandaag Nog Energie en Geld Kunt Besparen!

Vul hieronder even je voornaam en email in, klik op de button en ontvang gratis het rapport waarmee je direct energie en geld kunt besparen!
 

Van Energie Tot...

Wat ooit begon met energieadviezen (naam van de site) is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreide vergelijkingssite voor:

VeEnergie

Helpt Veehouders Energie(kosten) Besparen!

Klik hier voor meer informatie!

Contact

Wij staan u graag ter zijde met onze kennis over Energie en Geld besparen. Voor vragen over verzekeringen verwijzen wij u graag door naar de betreffende verzekeraars die u in de vergelijkers aantreft.

U kunt contact met ons opnemen via info @ energieadviezen . nl